Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bio termékek képes leírás - Kertészeti webáruház.tlap.hu
részletek »

Bio termékek - Kertészeti webáruház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerteszetiwebaruhaz.tlap.hu » Bio termékek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Bio Gazdabolt

Bio Gazdabolt

Vége az értelmetlen méregszórásnak kertjeinkben, otthonainkban! Kiskerti kiszerelésben, hűtve csak nálunk már megvásárolható az első hangyák jelentős (90% feletti) gyérítésére alkalmas biológiai készítmény!!

Biostore

Biostore

Kertápolás, Biotermékek, reform termékek forgalmazása, házhozszállítása, csomagküldő szolgáltatás. Célunk az egészséges termékek és étrend kialakítása mindenki számára. 2012 óta családi vállalkozásként működünk.Termékeinkkel abban szeretnénk segíteni, hogy családod és önmagad számára egészséges étrendet és káros hatásoktól mentes környezetet tudj biztosítani.

Budapesti Kertimag Zrt

Budapesti Kertimag Zrt

Magyarország egyik legnagyobb tasakos vetőmag-nagykereskedelmi társaságává növekedett. Az alaptevékenységet adó hobbi tasakos, házi kerti zöldség és virág vetőmag kiszerelést és értékesítést az elmúlt évek folyamán a termeltetés szélesítésével és fajtanemesítéssel egészítette ki. 2000. óta új telephelyen

Ebio

Ebio

A biotermék öko-termék fogalmával kapcsolatban mindmáig nagy zűrzavar uralkodik a fogyasztók körében. Mielőtt azonban meghatároznánk, beszéljünk egy kicsit arról, hogy mi nem biotermék: Semmiképpen nem a férges alma, hiszen azt nem megfelelő vegyszerhasználattal is el lehet érni. A tanulóévek időnként gyengébb minősége után ma már a biotermékek minőségben fel tudják venni a versenyt a konvencionális gazdálkodásból származókkal. A reformélelmiszereket, natúr termékeket szintén gyakran azonosítják a biotermékekkel, pedig az elnevezések egészen mást takarnak. Hogy mit tekintünk reformélelmiszernek, az részben annak a kérdése, mit tartanak éppen akkortájt egészségünk szempontjából különösen kedvezőnek. A natúr termékek kevésbé feldolgozott, adalékanyagoktól többnyire mentes élelmiszerek, fogyasztásuk azonban nem minden esetben jelent egyértelmű előnyt, például a búzakorpában sokkal több szermaradvány halmozódik fel, mint a búzaszem belső részében.

Emtech

Emtech

2004-ben kaptam egy üveg EM-BIO-t ajándékba egy ausztriai ismerősömtől, majd a japán kutatócsoport által írt és kiadott, Forradalom a Föld megmentéséért című könyv elolvasása mélyen elgondolkodtatott, ugyanis mindig is érdekelt a környezettudatos gondolkodás, testünk és környezetünk tisztán tartása.

Folyamatosan bővülő kínálattal várunk bio webáruházunkban!

Folyamatosan bővülő kínálattal várunk bio webáruházunkban!

Itt az ideje, hogy egy kicsit Te is ÉLJ! Nézz szét bio webáruházunkban, válogass organikus, egészséges, vegyszerektől mentes termékeinkből, és kerülj más viszonyba a testeddel! Ápold a bőrödet, tápláld a szervezetedet, és tisztítsd meg az otthonodat szelíd, természetes módszerekkel! Müzlik, különleges lisztek, biokozmetikumok és környezetbarát tisztítószerek egy helyen, kedvező áron, kényelmes, online rendeléssel. Ha mindig is szeretted volna megváltoztatni az életedet, itt a Te időd! Nézz körül nálunk!

Gódor Bio kert

Gódor Bio kert

Gódor Antal a Biokertészet vezetője vagyok. Mezőgazdász múlttal rendelkező családban nőttem fel. 1990-ben köteleztem el magam a biotermelés mellett, mivel felismertem a sok vegyszer használata nagymértékben károsítja környezetünket és saját szervezetünket. A gyerekeimre gondolva átláttam, hogy változtatni kell a mezőgazdasági technológián.

Mezőgazdasági Bolt vetőmagok

Mezőgazdasági Bolt vetőmagok

Minden ami a szép és ápolt kerthez szükséges. Kerti gépek, kerti szerszámok, vízkezelés, tápanyagok, fűmagok, bio termékek. Kitűnő minőségű termékeket talál webáruházunkban amit megrendelhet, és másnap már használhat! Folyamatosan bővülő termékkínálat.A Bio-Bloom szerves növényi táp, mely hatékonyan érvényesül a virágzás időszaka alatt. Természetes ásványokkal, mikroelemekkel, aminosavakkal, növényi eredetű hormonokkal dúsított, így kondicionáló hatása rövid időn belül szemmel látható, viszonylag magas foszfát tartalmával biztosítja a bőséges virágzást és gyümölcsképződést. A Bio-Bloom alkalmazható kézi öntözéssel éppúgy, mint automata öntözőrendszerrel. Magas foszfáttartalmának köszönhetően a virágzás és gyümölcstermés végéig adagolható.

Viano

Viano

Kiegyensúlyozott összetételű szerves növénytáp zöldségekhez, fűszernövényekhez, gyümölcsökhöz. Garantáltan hosszú és kíméletes hatású (3 hó). A növényeket a szükséges alapvető nyomelemekkel látja el, továbbá jelentősen javítja a talaj szerkezetét. Igazi terménynövekedést garantáló tápanyag. A pormentes granulátumot ültetés, vetés előtt egypár nappal javasolt elvegyíteni az ültető közegben, azt alaposan belocsolni, vagy tápanyag-utánpótlásként a növekedési szakaszban javasolt kiszórni és elvegyíteni a talajjal. A termékhasználattal garantált az egészséges, ízletes termény.

Tuti menü