Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fűmagok - kertészeti webáruház képes leírás - Kertészeti webáruház.tlap.hu
részletek »

Fűmagok - kertészeti webáruház - Kertészeti webáruház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerteszetiwebaruhaz.tlap.hu » Fűmagok - kertészeti webáruház
Keresés
Találatok száma - 8 db
Agroker

Agroker

Kecskemét egyik legnagyobb múltú mezőgazdasági üzlete, több mint húsz éves múltra tekint vissza. Rugalmasan alkalmazkodva szolgáljuk ki a kis és nagytermelőket, hobbi és díszkert tulajdonosokat a közel 500 m2 -es áruházunkból. Meghatározó árucsoportjaink a növény védőszer, műtrágya, vetőmag, agrofólia, kerti gép, szerszám, öntözéstechnika és minden egyéb a mezőgazdaságban és kertekben és az iparban használt eszköz és anyag.

Arsnatura

Arsnatura

Az ARS NATURA Kft leveszi az Ön válláról a kerti gondokat. Budapesten és Budapest 100km-es körzetében vállalunk kerttervezést, kertépítést, öntözőrendszer és gyepszőnyeg telepítést, sziklakert és kerti tó építést, füvesítést. A Rain Bird, Hunter, Toro típusú öntözőrendszerek szakértő telepítése mellett az öntözőrendszer tervezést, valamint az öntözéstechnika karbantartását is elvégezzük. Az átgondolt kerttervezés, a kerttervezés során megálmodott látvány megvalósításának záloga a profi kertépítés. A zöld környezet alaphangját az üde gyepszőnyeg adja meg, aminek gondos telepítéséhez megfelelő rutin szükséges. Ahhoz pedig, hogy ez a gyepszőnyeg szemet gyönyörködtető is maradjon, elengedhetetlen a rendszeres öntözés. Ezt a rendszeres, mondhatni időrabló tavaszi-nyári tevékenységet legjobb egy automata öntözőrendszerre bízni.

Augsberger

Augsberger

Talán Ön sem gondolta volna, de a megfelelő fűmag kiválasztása alapos átgondolást igényel. A fűmag keverék kiválasztásakor mindig vegye figyelembe a leendő zöld felület célját és használatát. Új fű telepítésénél a legjelentősebb kérdés, hogy mit kell a pázsitfelületnek tudnia. Sportolásra szeretnénk használni, díszpázsit szerepet tölt be egy lakóparkban, esetleg gyerekek játszóterülete lesz. Mindezek alapján rendezzük a talajszerkezetet, végezzük el a talaj előkészítést, válasszuk ki a fűmag keveréket és végezzük az ápolási munkákat.

Csenkesz Kft

Csenkesz Kft

Nagy örömünkre szolgál, hogy elkészült a megújult honlap. Szerényebben fogalmazva eljutottunk a sok-sok háttérmunka után egy olyan stádiumba, hogy megjelenhetünk az új arculattal, és a webshoppal. Reméljük, hogy a vásárlás kényelmesebbé, gyorsabbá válik, ugyanakkor olvasóink szakszerű tájékoztatást kapnak az általunk forgalmazott termékekről. A honlap karbantartása folyamatos feladat, igyekszünk mindig naprakész, korrekt információkat megjeleníteni. Továbbra is szívesen vesszük észrevételeit, javaslatait, amivel honlapunk tartalmát gazdagíthatjuk. A honlap szerkezetéről és a vásárlás menetéről a hírek menüpont alatt talál részletesebb ismertetőt.

Etter Kft

Etter Kft

Oldalunkon megismerkedhet a sport fűmag, a pázsit fűmag, a szárazságtűrő fűmag, illetve az árnyéktűrő fűmag általános tulajdonságaival, telepítésével, valamint a kikelt pázsit gondozásának legfontosabb lépéseivel. A fűmag ár alakulásáról oldalunk alján szerezhet információt. sport fűmag A sport fűmag keverék kiválóan alkalmas erős igénybevételnek kitett sportpályák, házi-kertek, játszóterek füves területeinek telepítésére, felújítására. Kelése gyors, állaga tartós. 1 kg sport fűmag kb: 30 m2 terület egységes bevetésére elegendő.

Gyeptégla

Gyeptégla

Távolítsa el a területről a meglévő gyomokat és köveket! Amennyiben a füvesítendő terület gyomokkal szennyezett, akkor a vegyszeres totális gyomirtás mindenképpen szükséges a gyeptégla telepítése előtt. A vegyszer használata során különösen ügyeljen arra, hogy az semmiképp ne kerüljön más, a füvesítendő terület közelében található növényre, ugyanis a vegyszer a növények levelén keresztül szívódik fel, így káros lehet azokra is. A gyomirtó vegyszerek felszívódási ideje általában 10-14 nap, ennek az időszaknak a végére a gyomirtott területen lévő gyomnövények egységesen elszáradnak: sárgás, barnás színük lesz.

Kertimag

Kertimag

Alapvető követelmény az egyenletes vetés. Végezhetjük kézzel, de gyakorlat hiányában nem garantált, hogy egyenletes lesz. Ezért célszerűbb géppel vetni. A talaj előkészítés szakszerű elvégzése a szép gyep, ill. pázsit alapvető feltétele. A cél egy megfelelően aprómorzsás szerkezetű, kellő tömörségű és tápanyagtartalmú.

Stihlgazdabolt

Stihlgazdabolt

Itt mindent megtalál ami a kertben szükséges! Termékeink között megtalálja a kertben, gyümölcsösben és a veteményes kertben szükséges összes szert, magot és eszközt! Köszönjük. hogy megtisztelt bizalmával. Kérem látogasson máskor is el hozzánk.Fás, árnyékos területű kertek füvesítésére ajánljuk ezt a fűmagkeveréket. A keverékben lévő fűfajok alkalmazkodnak a kisebb fényviszonyokhoz, a kevesebb csapadékhoz, így az árnyékos területeken is szép, dús állományt kapunk.

Tuti menü