Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kertészeti webáruház linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Kertészeti webáruház képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kerteszetiwebaruhaz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
 Agromechanika Kkt. - Kertészeti Gép alkatrészek

Agromechanika Kkt. - Kertészeti Gép alkatrészek

Fűnyírójához, kerti gépéhez keres alkatrészt? Az Agromechanika Kkt. folyamatosan bővülő választékában sokféle alkatrészt megtalál kertápolási gépéhez, például vízszivattyúhoz, láncfűrészhez, fűnyírótraktorhoz, permetezőgépekhez. Webáruházunkban tovább elérhető egyéb szerszámok és kiegészítők, mint például kertészeti kéziszerszámok, mérőeszközök, metszőolló, műhelyszerszámok, javítóeszközök, üzemanyagkannák. Garanciát és jótállást biztosítunk az általunk forgalmazott eszközökre. Látogasson el honlapunkra a teljes kínálat megtekintéséhez, ahol átböngészheti katalógusunkat, illetve a megadott elérhetőségeken érdeklődhet szakképzett munkatársainknál termékeinkről.

 Kiskert webáruház

Kiskert webáruház

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban nem található meg jelenleg, illetve más méretben érdekelné a növény, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes email-ben vagy telefonon történő egyeztetést követően teheti meg.

Agrofolsz

Agrofolsz

Cégünk különböző típusú kerti kisgépekhez alkatrészeket és tartozékokat forgalmaz. Kezdje el gépei karbantartását, hogy szép legyen a kertje, és öröm lesz a pihenés!! Eredményes böngészést kívánunk! Minden típusú láncfűrészhez Csillagkerekek, Láncok és Vezetők minden méretben!!

Agroker

Agroker

Kecskemét egyik legnagyobb múltú mezőgazdasági üzlete, több mint húsz éves múltra tekint vissza. Rugalmasan alkalmazkodva szolgáljuk ki a kis és nagytermelőket, hobbi és díszkert tulajdonosokat a közel 500 m2 -es áruházunkból. Meghatározó árucsoportjaink a növény védőszer, műtrágya, vetőmag, agrofólia, kerti gép, szerszám, öntözéstechnika és minden egyéb a mezőgazdaságban és kertekben és az iparban használt eszköz és anyag.

Agrosol 2000 Kft

Agrosol 2000 Kft

Az Agrosol 2000 Kereskedelmi Kft. növényvédő szerek importjával, növényvédő szer, - vetőmag, - műtrágya kis és nagykereskedelmével, valamint egészségügyi irtószer nagykereskedelmével foglalkozó sokéves tapasztalattal rendelkező cég. Fő tevékenységünk: Nagyüzemi és kiskerti növényvédő szer, műtrágya, vetőmag kereskedelem. Széles beszállítói partneri körünknek köszönhetően a Magyarországon engedélyezett növényvédő szer és egyéb input anyag elérhető vásárlóink számára.

AL-Ko Szervíz

AL-Ko Szervíz

A Társaságunk gép üzletága által forgalmazott gépek és eszközök garanciaszolgáltatását, a műszaki vizsga köteles gépek felkészítését és forgalomba helyezését végezzük. Feladatunk továbbá az egyéb árugépek, berendezések '0' revíziójának elvégzése. A jogszabály által meghatározott módon, előzetesen egyeztetett feltételek mellett a partner telephelyén javítjuk a gépeket és biztosítjuk azok zavartalan üzemeltetését, működését. Bérmunkában vállaljuk partnereink mezőgazdasági gépeinek, rakodógépeinek szükség szerinti javítását, műszaki vizsgára való felkészítését, műszaki vizsgáztatását. Használt mezőgazdasági gépek, rakodógépek értékesítése! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre!

Alexandra

Alexandra

Bejelentkezés, kijelentkezés, regisztráció Első vásárlása megkezdése előtt regisztráltatnia kell magát áruházunkban. Önnek ehhez nem kell mást tennie, mint a Regisztráció menüpontra kattintva kitölteni a regisztrációhoz szükséges adatokat. A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Pécsi Direkt Kft. nyilvántartásba vegye és kezelje az 1992. évi LXIII. törvény előírásai szerint, valamint a jövőben termékeivel, akcióival kapcsolatos információkat juttasson el Önnek. Tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja. Regisztrálás után rendszerünk belépteti Önt az áruházunkba. Két új nyomógomb jelenik meg ekkor a bejelentkezés helyén.

Aquakert

Aquakert

Több féle vélemény létezik a mechanikai és biológiai szűrés szükségességéről. Az egyik szerint a szűrés felesleges, a megfelelő méretű kerti tóban a biológiai egyensúly önmagától is beáll. Ennek mond ellent a másik vélemény, mely szerint szűrés nélkül nincs szép kerti tó. Ez a két vélemény szöges ellentétben áll egymással, mégis mind a kettő igaz.

Arsnatura

Arsnatura

Az ARS NATURA Kft leveszi az Ön válláról a kerti gondokat. Budapesten és Budapest 100km-es körzetében vállalunk kerttervezést, kertépítést, öntözőrendszer és gyepszőnyeg telepítést, sziklakert és kerti tó építést, füvesítést. A Rain Bird, Hunter, Toro típusú öntözőrendszerek szakértő telepítése mellett az öntözőrendszer tervezést, valamint az öntözéstechnika karbantartását is elvégezzük. Az átgondolt kerttervezés, a kerttervezés során megálmodott látvány megvalósításának záloga a profi kertépítés. A zöld környezet alaphangját az üde gyepszőnyeg adja meg, aminek gondos telepítéséhez megfelelő rutin szükséges. Ahhoz pedig, hogy ez a gyepszőnyeg szemet gyönyörködtető is maradjon, elengedhetetlen a rendszeres öntözés. Ezt a rendszeres, mondhatni időrabló tavaszi-nyári tevékenységet legjobb egy automata öntözőrendszerre bízni.

Hirdetés
Augsberger

Augsberger

Talán Ön sem gondolta volna, de a megfelelő fűmag kiválasztása alapos átgondolást igényel. A fűmag keverék kiválasztásakor mindig vegye figyelembe a leendő zöld felület célját és használatát. Új fű telepítésénél a legjelentősebb kérdés, hogy mit kell a pázsitfelületnek tudnia. Sportolásra szeretnénk használni, díszpázsit szerepet tölt be egy lakóparkban, esetleg gyerekek játszóterülete lesz. Mindezek alapján rendezzük a talajszerkezetet, végezzük el a talaj előkészítést, válasszuk ki a fűmag keveréket és végezzük az ápolási munkákat.

Bakker csomagküldő

Bakker csomagküldő

Lehetséges kiváló minőségű hagymákat és növényeket postán kiszállítani? Természetesen! A Bakker több, mint 65 éve szállít virághagymákat, növényeket és különböző kerti kiegészítőket postai úton. A kiváló minőség titka, hogy nagy gondot fordítunk növényeink épségére, ezért mindent rendkívűl gondosan, környezetbarát csomagolásban küldünk ki Önnek.

Bálint Gazda

Bálint Gazda

A kertészkedés számomra örömforrás. Emellett szeretnék környezetbarát módon élni és olyan tárgyakat, szerszámokat és gépeket használni a kertben, amelyekkel élvezet a munka. Ezért hoztam létre a KERTI BOLT nevű gyűjteményt az általam kipróbált és megkedvelt termékekből, amelyeket nyugodt szívvel ajánlhatok a kertbarátoknak.

Bio Gazdabolt

Bio Gazdabolt

Vége az értelmetlen méregszórásnak kertjeinkben, otthonainkban! Kiskerti kiszerelésben, hűtve csak nálunk már megvásárolható az első hangyák jelentős (90% feletti) gyérítésére alkalmas biológiai készítmény!!

Biostore

Biostore

Kertápolás, Biotermékek, reform termékek forgalmazása, házhozszállítása, csomagküldő szolgáltatás. Célunk az egészséges termékek és étrend kialakítása mindenki számára. 2012 óta családi vállalkozásként működünk.Termékeinkkel abban szeretnénk segíteni, hogy családod és önmagad számára egészséges étrendet és káros hatásoktól mentes környezetet tudj biztosítani.

Book.hu

Book.hu

A nélkülözhetetlen szakkönyv kiváló segítséget nyújt abban, hogy egész évben természetes, környezetbarát módszerekkel gondozza, ápolja, szépítse kertjét. Számos egyszerű, mégis eredeti ötletet és hasznos tippet ismerhet meg, káprázatos,színes fényképekben gyönyörködhet, világos útmutatók segítségével valósíthatja meg legmerészebb elképzeléseit. A könyv garantáltan kipróbált és jól bevált tanácsait követve szakszerűen tarthatja karban növényeit, s végre megtervezheti álmai kertjét.

Budai kerti centrum

Budai kerti centrum

Gyors és biztonságos gyomirtó hatás - egyidejű hosszú távú tápanyag utánpótlással kombinálva. 250 m2-re elég. Gyökerestül kiirtja az összes tipikus, gyepen megjelenő gyomot. Ugyanakkor 2-3 hónapon keresztül táplálja a gyepet. Egyenletes méretű, pormentes granulátumok a könnyű kezelés és a kiegyensúlyozott hatás érdekében. A leveleken, és a talajon keresztül is hat.Tavaszi felhasználáskor a föld hőmérséklete érje el legalább a 10 °C-t! Kiszórás után 2 napig ne öntözzön, és ne használja szárazság idején!

Budapesti Kertimag Zrt

Budapesti Kertimag Zrt

Magyarország egyik legnagyobb tasakos vetőmag-nagykereskedelmi társaságává növekedett. Az alaptevékenységet adó hobbi tasakos, házi kerti zöldség és virág vetőmag kiszerelést és értékesítést az elmúlt évek folyamán a termeltetés szélesítésével és fajtanemesítéssel egészítette ki. 2000. óta új telephelyen

Tuti menü