Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kertészeti webáruház linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Szerszám - Víztömlők [6. oldal]
részletek »

Kertészeti webáruház képes leírás: Szerszám - Víztömlők [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kerteszetiwebaruhaz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Szerszám Birodalom

Szerszám Birodalom

Célunk, hogy az Ön munkáját megkönnyítsük egyszerű online rendeléssel és gyors házhoz szállítással. Árukínálatunk sokkal szélesebb körű, mint nagyon sok más áruházé, és csak egy kattintásra van Öntől! A világ elismert gyártóival kialakított stratégiai együttműködéseknek, valamint az ellátási rendszerek és szolgáltatások folyamatos javításának köszönhetően, már több mint 300 000 terméket szállított ki ügyfelei és Klub tagjai részére 2012 decemberéig Webáruházunk! Böngésszen most értékes ajánlataink között!

Szerszámkell

Szerszámkell

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk! Az általunk forgalmazott termékekhez a garanciát, a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Így Ön élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén, készülékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy újra cseréljük, ha a szakszerviz úgy dönt! A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott tartós fogyasztási cikkre minimum 12 hónap jótállás kötelező. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.

Szobrok kerti díszek butorok

Szobrok kerti díszek butorok

Web áruházunkban a legkülönösebb történelmi kerti díszeket, szobrokat, szökőkutakat, kerti kutakat, kerti dísztárgyakat találhat. Különleges hangulatot kölcsönöznek az Ön kertjének vagy lakás dekorációként vizuális élményt és látványt nyújthatnak. Mivel termékeink alapanyaga kő ezért időállók és fagyállók, vandál biztosak. Webáruházunkban vagy Telephelyünkön is megtekintheti, kiválaszthatja a megfelelő darabot. Magyarországon egyedüli termékpalettával rendelkezünk. Győződjön meg termékeink minőségéről és a kedvező árairól. Városszépítésre kínáljuk különleges egyedi köztéri virágládáinkat, szökőkútjainkat. Termék skálánk bővült a kerti szalonna sütök, kerti bográcsozok, és kerti sütögetők, kemencék, kerti konyhák, tárházával. Kerti tipegők, kerti sziklakövek, kerti kövek közt is válogathatnak több ezer négyzetméteren. Várunk mindenkit sok szeretettel és egy finom kávéval.

Topkert

Topkert

A Vibi Kft. 1992-ben alalkult, teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás. A vállalatot magánszemélyek alapították azzal a céllal, hogy biztos alapokon nyugvó, a megrendelők legmagasabb minőségi igényeit kiszolgálni képes kereskedelmi céggé váljon, mely az ország teljes területén jelen van, továbbá a környező országok piacain is eredményeket ér el. Cégünk a megszerzett piaci pozíció megtartására, annak folyamatos növelésére, megrendelőinek még szélesebb körű kiszolgálására és a minőség még magasabb szintre történő emelésére törekszik. Feladatunknak tartjuk továbbá a megszerzett speciális szakmai tapasztalatok, ismeretek átadását, szaktudásunk folyamatos növelését, valamint az aktív részvételt a szakképzésben és továbbképzésben

Torokertigép

Torokertigép

A 90 évnyi tapasztalat a Toro vállalatot a legmegbízhatóbb szállítóvá tette a gyepkarbantartó gépek és berendezések gyártásának területén az egész világban. Szenvedélyünk és tapasztalatunk vezetett el odáig bennünket, hogy kiváló minőségű készülékeket fejlesszünk ki az otthoni felhasználóknak. Olyan termékeket, amelyek a kert karbantartását a lehető legegyszerűbbé és legkönnyebbé teszik, hogy ön több időt tölthessen a kert szépségének élvezetével. A golfpályákon, parkokban, városi területeken, sportpályákon és egyedi gyepeken legendásan elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy innovatív, magas színvonalú termékeket és rendszereket nyújtsunk a gyepek fenntartásához.

Tündérkertje webshop

Tündérkertje webshop

Fontosnak tartjuk a minőségi termékek előállítását, versenyképes áron, hogy mindenki élvezhesse a szép kert adta előnyöket. Főleg díszcserjék, de kisebb mennyiségben díszfák, örökzöldek szaporításával és konténeres termesztésével foglalkozunk. Választékunkat ősztől jelentősen növeljük, melyben megtalálhatóak lesznek különböző növény különlegességek is, melyeket gondosan válogattunk össze a hazai viszonylatoknak megfelelően. Szakmai tapasztalatunkkal igyekszünk segíteni minden kertbarátnak. Eredményes böngészést kívánunk honlapunkon!

Ultrahangos vadriasztó

Ultrahangos vadriasztó

A magyar fejlesztésű Vadalarm ultrahangos vadriasztó garantáltan elkerget minden vadat a földedről. Ha nem hiszed, tedd próbára! Ha nem válik be, 14 napon belül garanciálisan visszavásároljuk a terméket. Olvasd el a bővebb termékleírást is figyelmesen, hogy megtudd, mire képes a Vadalarm! Mit tud a Vadalarm? Röviden összefoglalva: csak kirakod a földedre, bekapcsolod az alján levő főkapcsolót, és a hangszóró irányába 80-100 méteres távolságban elriasztja a vadállatokat (nyúl, őz, szarvas, vaddisznó stb.). Hogyan működik a Vadalarm? Kicsit hosszabb leírásban a működése: a napelemből nyert energia segítségével olyan speciális, váltakozó frekvenciájú hanghullámokat állít elő, amelyek a jó hallással rendelkező vadállatokat zavarják.

Vetőmagbolt

Vetőmagbolt

Az elmúlt 2 hónapban, a rendkívül csapadékhiányos időjárás, már jelentős károkat okozott a növénytermesztésben. A csapadékhiányt öntözéssel pótolva jelentősen csökkenteni lehet a kedvezőtlen aszályos évjárat okozta terméscsökkenést. A gyakori kis vízadagokkal végzett öntözéssel nagymértékben nő az uborka termés mennyisége és jobb lesz a minősége is. Az uborka tipikusan vízpazarló, nagyon vízigényes növény. Gyökérzetének túlnyomó többsége a felső talajszintben helyezkedik el, és ennek a talajrétegnek nedvességtartalmára van utalva, ráadásul a vékony szálú gyökerek szívóereje sem erős.

Viano

Viano

Kiegyensúlyozott összetételű szerves növénytáp zöldségekhez, fűszernövényekhez, gyümölcsökhöz. Garantáltan hosszú és kíméletes hatású (3 hó). A növényeket a szükséges alapvető nyomelemekkel látja el, továbbá jelentősen javítja a talaj szerkezetét. Igazi terménynövekedést garantáló tápanyag. A pormentes granulátumot ültetés, vetés előtt egypár nappal javasolt elvegyíteni az ültető közegben, azt alaposan belocsolni, vagy tápanyag-utánpótlásként a növekedési szakaszban javasolt kiszórni és elvegyíteni a talajjal. A termékhasználattal garantált az egészséges, ízletes termény.

Hirdetés
Viking Szervíz

Viking Szervíz

Üzletünk 1990-ben nyílt 1 fővel. Folyamatos fejlődésünk szükségessé tette, hogy ma már 4 fővel álljunk a vásárlóink rendelkezésére. A nálunk vásárolt összes gépet az eladáskor beüzemeljünk, díjmentesen beszabályozzuk, valamint hasznos tanácsokkal látjuk el kedves vásárlóinkat. Kereskedelmi tevékenységünk főbb összetevői: motorfűrészgépek, motoros kaszák, motoros háti permetezőgépek, lombszívó-fúvó berendezések ,sövényvágógépek, fűnyírógépek, fűnyírótraktorok, sövényvágók, komposztálók forgalmazása, szervizelése

Virághagyma webáruház

Virághagyma webáruház

Virághagyma webáruházunk létrehozása 2002-ben az on-line piac színesítése jegyében történt, mely természetesen a virághagyma- és virágszeretetünknek is köszönhető. Az oldal további fontos célja a hagymás virágok népszerűsítése, az ismeretterjesztés, valamint a kertészkedni szerető kezdő vagy haladó hobbi kertészek különleges fajtákkal való megismertetése. Az újszerűség mellett nagy hangsúlyt fektetünk az érthető megfogalmazásra és a szemet gyönyörködtető, jó minőségű képi anyag minél nagyobb számú alkalmazására. Reméljük, mindez talán hatással lesz arra, hogy a magyarországi kertkultúrában a hagymás virágok, főleg a tulipán még kiemelkedőbb helyet foglaljanak el.

Viris

Viris

Kertészetünk nagy választékban kínál kültéri Bonsai előanyagokat és Bonsaiokat a műfaj kedvelőinek. Nagy Árpád Nemzeti Bonsaimester segítségével lelkes csapat tanulhatja meg nálunk a Bonsai alakítás, metszés, átültetés fortélyait. Nagy Árpád Nemzeti Bonsaimester személyes sgítséget nyújt, minden Bonsaival kapcsolatos kérdésben.A bonsainak is szüksége van tápanyag utánpótlásra. A növény csak a vizben oldott tápanyagokat képes felvenni. Erre a legalkalmasabb a speciális bonsai tápoldat. A növekedési időszakban kéthetente, /tavasztól - őszig/ a vegetációs időszakban /ősztől - tavaszig/ 4 - 6 hetente keverjük az öntözővizéhez a megfelelő mennyiséget.

Vitaflóra

Vitaflóra

Az erőteljes, egészséges növekedéshez minden növénynek tápanyagokra van szüksége. Az ültetőközegben található készletet a növények gyorsan elhasználják ezért pótolnunk kell a tápanyagokat. A szabadföldi növények táplálásáról is gondoskodnunk kell, mivel kerti tevékenységeink során megszakad a természetes körforgás. A levágott füvet, a lehullott lombot, a kikapált gyomokat összegyűjtjük, nem helyben bomlanak le, az elhordott tápanyagokat pótolnunk kell.

Vízözön

Vízözön

Vállalkozásunk gondolata 1998-ban fogalmazódott meg, mivel hasonló helyzetben voltunk, mint most Ön. Családi házat építettünk és a kertünk megépítését megpróbáltuk magunk kivitelezni. Hamarosan rá kellett jönnünk, hogy ez nem is olyan egyszerű. ('ide-oda teszek egy-egy szórófejet, a fákat meg csak el kell ültetni'). A kert fejlődése közben került sor arra, hogy a különböző fák illetve szórófejek rossz helyre kerültek, ennek következtében nagyjából ismét azt a csatateret láttuk házunk körül, mint az építkezés menete alatt. Innen származott az ötlet, hogy segítsünk azoknak az embereknek, akik még, ha maguk is akarják kivitelezni az öntözést vagy a kertépítést, akkor is tudjanak kitől tanácsot, segítséget és biztatást kapni.

Víztömlők, olajtömlők, hidraulika tömlők

Víztömlők, olajtömlők, hidraulika tömlők

Nem kell tovább keresnie, ha hidraulika tömlőt, vagy flexibilis csövet szeretne! Nézze meg a Fémtömlő páratlan ajánlatait! Ipari tömlők, olajtömlők és hidraulika tömlők sokaságából választhat! Az ipari munkákkal foglalkozók és a magán emberek legtöbbje is megtalálja náluk azt, amit keres! Ha azonnal szüksége van egy megbízható technikával készült, nemesacél flexibilis csőre, nem kell tovább keresnie! Ne vesztegesse idejét, csapjon le a levegő vagy teflon tömlők valamelyikére! Időtálló megoldások, elérhető árakon!

Tuti menü