Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerti díszek, bútorok webáruház képes leírás - Kertészeti webáruház.tlap.hu
részletek »

Kerti díszek, bútorok webáruház - Kertészeti webáruház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerteszetiwebaruhaz.tlap.hu » Kerti díszek, bútorok webáruház
Keresés
Találatok száma - 5 db
Garmed webáruház

Garmed webáruház

Egy kert kialakításakor fontos szerepet töltenek be a dekorációs anyagok, amiket növényeinkkel társítva használhatunk. Színt vihetünk be az egyhangúnak tűnő zöld felületek mellé, rendezettebbé tehetjük általuk kertünket. Használatukkor csak a fantázia szabhat határt. Az első benyomás kertünkről a kívülálló számára csakis minket jellemez. A kertek, teraszok barátságos hangulatához nagymértékben hozzájárulnak a dekoratív kiegészítők. A kert részévé válnak. Láthatatlan szálakkal kötik össze a lakóépületet annak környezetével. Formás növénytartókkal érdekes hatás érhető el: gyökeresen megváltoztatható egy kert összképe. A kert tagolása segítségükkel nemcsak a változatosság megteremtését teszi lehetővé, hanem a térérzetet is fokozza. Ezen felül a kedvenc növények helyváltoztatásának szabadságát nyújtják.

Kert és lakás díszek

Kert és lakás díszek

Antikolt vas, felakasztható madáretető két díszmadárral. Bátran ajánljuk szabad ég alá is, mivel az időjárás nem tesz kárt a fémben. Jól mutat fára akasztva vagy teraszok különleges éke lehet, miközben gyönyörködhetünk a csipegető madarak látványában is.Kérdése lenne a termékről? Írja ide, majd adja meg email címét, válaszoljon a biztonsági kérdésre és kattintson a küldés gombon! Pillangó mintás öntöttvas egyes akasztó, a pillangós kollekció egyik legújabb darabja. Klasszikus díszítésű, kültéri öntöttvas fali virágtartó, 3 virágcseréphez, melynél a cserepek foglalatai felhajthatóak.

Kerti dekoráció kaspok

Kerti dekoráció kaspok

Folyamatosan járva a világot, beutazva több kontinenst is az évek során, minden utammal igyekeztem magamévá tenni az egzotikus tájak kézműves hagyományait, szín és stílus világukat rendszeresen ötvözöm a modern lakberendezési igényekkel. Leginkább természetesen saját izlésembõl kiindulva, de immár bátran állíthatom hogy másokat is megfogott a látásmódom. A festményeim szín- és stílusvilágát is előszeretettel viszem át az agyag tárgyakra.

Kerti dísz blog

Kerti dísz blog

Úgy gondolod, hogy egy kert csak növényekből áll? A virágok, a bokrok és a fák valóban a kert fontos részét képzik, azonban ha csak ez van a kertünkben, akkor az télen nem nyújt túl szép látványt. Egy profi kert olyan évszaktól független díszítőelemeket is tartalmaz, mint például a szobor, a szökőkút vagy a kő oszlopok és lámpások. Egy jól elkészített kert télen is szép, még akkor is, ha egyetlen növény nincs benne, a fák és a bokrok pedig csupaszon állnak. Blogunkban a kert díszítéséhez találhatsz tippeket és termékajánlókat.

Szobrok kerti díszek butorok

Szobrok kerti díszek butorok

Web áruházunkban a legkülönösebb történelmi kerti díszeket, szobrokat, szökőkutakat, kerti kutakat, kerti dísztárgyakat találhat. Különleges hangulatot kölcsönöznek az Ön kertjének vagy lakás dekorációként vizuális élményt és látványt nyújthatnak. Mivel termékeink alapanyaga kő ezért időállók és fagyállók, vandál biztosak. Webáruházunkban vagy Telephelyünkön is megtekintheti, kiválaszthatja a megfelelő darabot. Magyarországon egyedüli termékpalettával rendelkezünk. Győződjön meg termékeink minőségéről és a kedvező árairól. Városszépítésre kínáljuk különleges egyedi köztéri virágládáinkat, szökőkútjainkat. Termék skálánk bővült a kerti szalonna sütök, kerti bográcsozok, és kerti sütögetők, kemencék, kerti konyhák, tárházával. Kerti tipegők, kerti sziklakövek, kerti kövek közt is válogathatnak több ezer négyzetméteren. Várunk mindenkit sok szeretettel és egy finom kávéval.

Tuti menü