Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerti Gép, Alkatrész és szervíz képes leírás - Kertészeti webáruház.tlap.hu
részletek »

Kerti Gép, Alkatrész és szervíz - Kertészeti webáruház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerteszetiwebaruhaz.tlap.hu » Kerti Gép, Alkatrész és szervíz
Keresés
Találatok száma - 12 db
 Agromechanika Kkt. - Kertészeti Gép alkatrészek

Agromechanika Kkt. - Kertészeti Gép alkatrészek

Fűnyírójához, kerti gépéhez keres alkatrészt? Az Agromechanika Kkt. folyamatosan bővülő választékában sokféle alkatrészt megtalál kertápolási gépéhez, például vízszivattyúhoz, láncfűrészhez, fűnyírótraktorhoz, permetezőgépekhez. Webáruházunkban tovább elérhető egyéb szerszámok és kiegészítők, mint például kertészeti kéziszerszámok, mérőeszközök, metszőolló, műhelyszerszámok, javítóeszközök, üzemanyagkannák. Garanciát és jótállást biztosítunk az általunk forgalmazott eszközökre. Látogasson el honlapunkra a teljes kínálat megtekintéséhez, ahol átböngészheti katalógusunkat, illetve a megadott elérhetőségeken érdeklődhet szakképzett munkatársainknál termékeinkről.

Agrofolsz

Agrofolsz

Cégünk különböző típusú kerti kisgépekhez alkatrészeket és tartozékokat forgalmaz. Kezdje el gépei karbantartását, hogy szép legyen a kertje, és öröm lesz a pihenés!! Eredményes böngészést kívánunk! Minden típusú láncfűrészhez Csillagkerekek, Láncok és Vezetők minden méretben!!

AL-Ko Szervíz

AL-Ko Szervíz

A Társaságunk gép üzletága által forgalmazott gépek és eszközök garanciaszolgáltatását, a műszaki vizsga köteles gépek felkészítését és forgalomba helyezését végezzük. Feladatunk továbbá az egyéb árugépek, berendezések '0' revíziójának elvégzése. A jogszabály által meghatározott módon, előzetesen egyeztetett feltételek mellett a partner telephelyén javítjuk a gépeket és biztosítjuk azok zavartalan üzemeltetését, működését. Bérmunkában vállaljuk partnereink mezőgazdasági gépeinek, rakodógépeinek szükség szerinti javítását, műszaki vizsgára való felkészítését, műszaki vizsgáztatását. Használt mezőgazdasági gépek, rakodógépek értékesítése! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre!

Gödörfúró adapterek és fúrófejek

Gödörfúró adapterek és fúrófejek

Kerti és mezőgazdasági gépek, eszközök, kiegészítők webáruháza. Szárzúzót, talajmarót, gödörfúrót, esetleg kerti pótkocsit vásárolna? Bármit is keres, nálunk van! Több száz termék közül válogathat, melyeket korrekt áron, magas minőségben és gyors házhoz szállítással kínálunk. Nem biztos a választásában? Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben és örömmel segítünk megtalálni az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelő darabot. Magánszemélyeket, kertészeteket, őstermelőket, kis- és középvállalkozásokat és nagy cégeket egyaránt kiszolgálunk. Tekintse meg kínálatunkat és keressen minket!

H Szerszám - Veszprém

H Szerszám - Veszprém

A veszprémi H Szerszám Kft. 1988 óta kínál kerti gépeket, szerszámokat megvételre, illetve kölcsönzésre is. Milyen kerti munkához kínálunk szerszámokat, gépeket? Fa- és növénygondozáshoz, fakitermeléshez, rönkhasításhoz, földfúráshoz, fűnyíráshoz, gyepszellőztetéshez, házi vízművekhez, permetezéshez. És, ha gépe javításra szorul, azt is ránk bízhatja! Vállaljuk elektromos kéziszerszámgépek, illetve benzinmotoros építőipari gépek javítását, szervizelését, mely során első sorban gyári alkatrészeket használunk fel, de igény szerint, után gyártottakat is. Ha szükséges, a javítás idejére cseregépet biztosítunk! Kisgépek, barkács gépek javítása: City Szerszámház 8200 Veszprém, Budapest u. 17. Nagygépek szervizelése: Szerszám Center 8200 Veszprém, Házgyári u. 5/D

Honda Szervíz

Honda Szervíz

Több mint 25 éves szerviztapasztalattal a háttérben biztosan állíthatjuk, hogy cégünk a legmegbízhatóbb HONDA gépek avatott szakértője. Nem véletlen, hogy a HONDA minket választott központi márkaszervizének. Nagy örömünkre szolgál, hogy elégedett ügyfeleink rendszeresen visszatérnek hozzánk, és így mi végezhetjük el a szükséges karbantartási munkálatokat.

Kertigép szervíz

Kertigép szervíz

Pap László vagyok.Vállalkozásomat 1991-ben hoztam létre a lakossági és közületi igények kiszolgálása céljából Nagykőrösön. Azóta folyamatosan dolgozom a fűvel,fával,bokorral és egyéb kerti növényekkel foglalkozók gépeinek hibátlan és balesetmentes működése érdekében.

Kisgépjavítás

Kisgépjavítás

Cégünk vállalja Benzin és Diesel robbanómotorok négy és kétütemű javítását, összeszerelését, minden alkatrész szükség szerinti felújítását. főtengely köszörülés, hengerfúrás, szelepvezető, szelepfészek szabályozását. Az iparban használt nagyüzemi gépek javítását és beállítását is elvégezzük. Úgy mint: lapvibrátor, vésőgép, aszfaltvágó, áramfejlesztő. Vállaljuk továbbá ezen motorok által meghajtott gépegység javítását is, igények és lehetőség szerint.

KO-Gép

KO-Gép

Mezőgazdasági kisgépjavító vállalkozásomat 1998-ban indítottam. Felsőfokú műszaki diplomám megszerzésével kapott elméleti ismereteimet a gyakorlatban fűnyírók, kapálógépek, láncfűrészek szerelésével, javításával ötvöztem. Az idő előrehaladtával szűkebb lakóhelyemen, ismerősi körömön kívül is egyre ismertebbé váltam. Szinte szájról- szájra terjedt a hírem', egyre több munkát hozva számomra.

Hirdetés
Torokertigép

Torokertigép

A 90 évnyi tapasztalat a Toro vállalatot a legmegbízhatóbb szállítóvá tette a gyepkarbantartó gépek és berendezések gyártásának területén az egész világban. Szenvedélyünk és tapasztalatunk vezetett el odáig bennünket, hogy kiváló minőségű készülékeket fejlesszünk ki az otthoni felhasználóknak. Olyan termékeket, amelyek a kert karbantartását a lehető legegyszerűbbé és legkönnyebbé teszik, hogy ön több időt tölthessen a kert szépségének élvezetével. A golfpályákon, parkokban, városi területeken, sportpályákon és egyedi gyepeken legendásan elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy innovatív, magas színvonalú termékeket és rendszereket nyújtsunk a gyepek fenntartásához.

Viking Szervíz

Viking Szervíz

Üzletünk 1990-ben nyílt 1 fővel. Folyamatos fejlődésünk szükségessé tette, hogy ma már 4 fővel álljunk a vásárlóink rendelkezésére. A nálunk vásárolt összes gépet az eladáskor beüzemeljünk, díjmentesen beszabályozzuk, valamint hasznos tanácsokkal látjuk el kedves vásárlóinkat. Kereskedelmi tevékenységünk főbb összetevői: motorfűrészgépek, motoros kaszák, motoros háti permetezőgépek, lombszívó-fúvó berendezések ,sövényvágógépek, fűnyírógépek, fűnyírótraktorok, sövényvágók, komposztálók forgalmazása, szervizelése

Víztömlők, olajtömlők, hidraulika tömlők

Víztömlők, olajtömlők, hidraulika tömlők

Nem kell tovább keresnie, ha hidraulika tömlőt, vagy flexibilis csövet szeretne! Nézze meg a Fémtömlő páratlan ajánlatait! Ipari tömlők, olajtömlők és hidraulika tömlők sokaságából választhat! Az ipari munkákkal foglalkozók és a magán emberek legtöbbje is megtalálja náluk azt, amit keres! Ha azonnal szüksége van egy megbízható technikával készült, nemesacél flexibilis csőre, nem kell tovább keresnie! Ne vesztegesse idejét, csapjon le a levegő vagy teflon tömlők valamelyikére! Időtálló megoldások, elérhető árakon!

Tuti menü