Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Növények - kertészeti webáruház képes leírás - Kertészeti webáruház.tlap.hu
részletek »

Növények - kertészeti webáruház - Kertészeti webáruház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerteszetiwebaruhaz.tlap.hu » Növények - kertészeti webáruház
Keresés
Találatok száma - 11 db
 Kiskert webáruház

Kiskert webáruház

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban nem található meg jelenleg, illetve más méretben érdekelné a növény, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes email-ben vagy telefonon történő egyeztetést követően teheti meg.

Bakker csomagküldő

Bakker csomagküldő

Lehetséges kiváló minőségű hagymákat és növényeket postán kiszállítani? Természetesen! A Bakker több, mint 65 éve szállít virághagymákat, növényeket és különböző kerti kiegészítőket postai úton. A kiváló minőség titka, hogy nagy gondot fordítunk növényeink épségére, ezért mindent rendkívűl gondosan, környezetbarát csomagolásban küldünk ki Önnek.

Gardenshop

Gardenshop

Kertészetünk többféle évelő és mediterrán növényt termel, tavaszra általában a sziklakerti növényen van nagyobb hangsúly hiszen ezekből fogy a legtöbb de ezek mellet még a fűszernövény és néhány korai középmagas évelő is szerepel. Nyár elején mikor elfogynak a sziklakerti növények,akkor kezdődik a magas és persze az alacsony évelők szerepe. Nyár közepén a mocsári hibiszkusz és az idei évben több mediterrán növényt köztük számos újdonságot is megtalálnak az áruházban.

Kertészet Csomagküldő

Kertészet Csomagküldő

Kínálatunkban nagy számban szerepelnek évelő virágok, talajtakaró és sziklakerti évelők, földlabdás bambusz fajták, díszfák és különféle gyümölcstermő növények, fák, bokrok, Gyümölcsfa kínálatunk ősszel a leggazdagabb, de tavasszal is szerepel kínálatunkban. Tavi növények, tavirózsák áprilistól szeptember végéig nagy választékban állnak rendelkezésre. Virágos cserje kínálatunk folyamatosan változik, kínálatunkban láthatók futó növények, termésükkel és virágukkal díszítő bokrok, nyári virágok, ritkaságok. Vásároljon kényelmesen a Tuja.hu Kertészet webáruház oldalain. Egy kertből sem hiányozhatnak az Évelő virágok, Nyári virágok, Talajtakaró növények, Virágzó bokrok, Fák, sövénynövények. Oldalainkon a kerti növények igen sok fajtáját megtalálja. Növényvásárlás, árak, növényrendelés. Dísznövény házhozszállítás, csomagküldés, gyümölcsfák, évelő virágok, virágzó cserjék, díszfák, sövények, tavi növények, málna, ribizli fajták, eper fajták, fekete berkenye, fagyal, gyertyán, rózsa fajták, bokor rózsák, futórózsák .

Kertvarázs - Webáruház

Kertvarázs - Webáruház

Újjáépítené kertjét? Megbízható segítséget nyújt önnek a jászberényi Kertvarázs dísznövényáruda és kertészet. Cégünk fő szolgáltatásaiba tartozik dísznövények, lombos fák, tuja félék, cserjék, sziklakerti örökzöldek, díszfüvek, télálló bambuszok, gyümölcsfák telepítése, valamint kertépítési anyagok forgalmazása, mint kerti dekorációk, automata öntöző rendszerek, fa ?és kőtermékek, esővízgyűjtő tartályok. Mind e mellet komplett kertépítésre is van lehetőség. Várjuk egyedi ötleteit, árajánlatkérését vagy megrendelését a honlapunkon található elérhetőségeken, ahol még több információval szolgálunk termékeinkről és szállítási ? garanciális feltételeinkről.

Lavandart kertészet

Lavandart kertészet

A Lavandart kertészeti áruda kínálata, Albertirsa örökzöldeket, leylandi, díszfákat, cserjéket és díszcserjéket, évelőket, gyümölcsfákat, mediterrán és különleges dísznövényeket forgalmazunk, de megtalálható számos kerti kiegészítő, műtrágya, földkeverék illetve kerti szerszám is. Nagy választékkal szolgálhatunk kerámia edényekből, különféle kerámia tartókból is. Kerttervezés: munkatársaink kertépítésben is szívesen adnak tanácsot, szükség esetén kertépítő szakembert is ajánlanak a kivitelezéshez. Október közepétől gyümölcsfák, bogyós gyümölcsűek és szőlők széles választékával várjuk kertészetünkben. Kínálatunkat igyekeztünk a legkiválóbb hazai termesztőktől beszerezni. A hagyományos kajszi-, őszibarack-, körte-, alma-, cseresznye-, meggy- és szilvafákon kívül megtalálják az új kedvenceket is, mint például a diófát, mandulafát, naspolyát, illetve fügefát is.

Mediterrán növények magok

Mediterrán növények magok

A növény és magrendeléseket a webshopunkban beérkező megrendeléstől számítva a lehető leggyorsabban feldolgozzuk. A rendelések mennyiségétől függően előfordulhat, hogy 10-14 napig is eltart, amíg megérkezik Önhöz a növény. Ha sürgős szállítást kér, azt kérem jelezze külön a megjegyzésben! Megértését köszönjük!

Növénytermesztés, faiskola

Növénytermesztés, faiskola

Az Ibred ingatlan 1992-óta kizárólag zöldövezeti ingatlanok értékesítésével foglalkozik a budai hegyvidéki kerületekben, Budaörsön és Zuglóban. Az irodáinkban dolgozó értékbecslő, ingatlanközvetítő végzettséggel rendelkező munkatársaink több éves helyi tapasztalattal rendelkeznek. Irodáinkban nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos képzésekre, a folyamatosan változó ingatlanpiachoz igazodó értékesítési stratégiák aktualizálásra, naprakész, ingatlanokkal kapcsolatos jogszabályok ismeretére. Irodánk saját fejlesztésű adatbáziskezelő szoftverrel rendelkezik, több ezres tételszámú ingatlan állománnyal.

Sieberz katalógus

Sieberz katalógus

A Sieberz Kft immár 20 éve jelen van Magyarországon, mint a nagy német kertészeti központ, az Ahrens és Sieberz KG. leányvállalata. 57 éves kertészeti áruküldési tapasztalattal felvértezve hazánkban is sikerre vittük ezt a korszerű kereskedelmi módszert. Tevékenységünk fejlesztése eredményeképpen csomagküldő szolgáltatásunk immáron elérhető Csehországban, Szlovákiában és Romániában is, az aktuális katalógusunk teljes kínálatával! A katalóguson keresztüli rendelés mellett vásárlóinknak lehetőségük van a gödöllői szaküzletünkben is megvenni kertjük növényeit, valamint a kertészkedéshez szükséges eszközöket, anyagokat. A Gartencenterben jóval nagyobb kínálatot tudunk nyújtani, mint a katalógusban, nagy méretű, földlabdás növényeket is árusítunk, és szakembereink szívesen adnak tanácsot a kertészkedéshez. Ezért mindenkinek ajánlom, hogy ültetési szezonban látogasson meg minket Gödöllőn, a Jázmin utcában.

Hirdetés
Tündérkertje webshop

Tündérkertje webshop

Fontosnak tartjuk a minőségi termékek előállítását, versenyképes áron, hogy mindenki élvezhesse a szép kert adta előnyöket. Főleg díszcserjék, de kisebb mennyiségben díszfák, örökzöldek szaporításával és konténeres termesztésével foglalkozunk. Választékunkat ősztől jelentősen növeljük, melyben megtalálhatóak lesznek különböző növény különlegességek is, melyeket gondosan válogattunk össze a hazai viszonylatoknak megfelelően. Szakmai tapasztalatunkkal igyekszünk segíteni minden kertbarátnak. Eredményes böngészést kívánunk honlapunkon!

Virághagyma webáruház

Virághagyma webáruház

Virághagyma webáruházunk létrehozása 2002-ben az on-line piac színesítése jegyében történt, mely természetesen a virághagyma- és virágszeretetünknek is köszönhető. Az oldal további fontos célja a hagymás virágok népszerűsítése, az ismeretterjesztés, valamint a kertészkedni szerető kezdő vagy haladó hobbi kertészek különleges fajtákkal való megismertetése. Az újszerűség mellett nagy hangsúlyt fektetünk az érthető megfogalmazásra és a szemet gyönyörködtető, jó minőségű képi anyag minél nagyobb számú alkalmazására. Reméljük, mindez talán hatással lesz arra, hogy a magyarországi kertkultúrában a hagymás virágok, főleg a tulipán még kiemelkedőbb helyet foglaljanak el.

Tuti menü