Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakmai könyvek képes leírás - Kertészeti webáruház.tlap.hu
részletek »

Szakmai könyvek - Kertészeti webáruház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerteszetiwebaruhaz.tlap.hu » Szakmai könyvek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Alexandra

Alexandra

Bejelentkezés, kijelentkezés, regisztráció Első vásárlása megkezdése előtt regisztráltatnia kell magát áruházunkban. Önnek ehhez nem kell mást tennie, mint a Regisztráció menüpontra kattintva kitölteni a regisztrációhoz szükséges adatokat. A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Pécsi Direkt Kft. nyilvántartásba vegye és kezelje az 1992. évi LXIII. törvény előírásai szerint, valamint a jövőben termékeivel, akcióival kapcsolatos információkat juttasson el Önnek. Tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja. Regisztrálás után rendszerünk belépteti Önt az áruházunkba. Két új nyomógomb jelenik meg ekkor a bejelentkezés helyén.

Bálint Gazda

Bálint Gazda

A kertészkedés számomra örömforrás. Emellett szeretnék környezetbarát módon élni és olyan tárgyakat, szerszámokat és gépeket használni a kertben, amelyekkel élvezet a munka. Ezért hoztam létre a KERTI BOLT nevű gyűjteményt az általam kipróbált és megkedvelt termékekből, amelyeket nyugodt szívvel ajánlhatok a kertbarátoknak.

Book.hu

Book.hu

A nélkülözhetetlen szakkönyv kiváló segítséget nyújt abban, hogy egész évben természetes, környezetbarát módszerekkel gondozza, ápolja, szépítse kertjét. Számos egyszerű, mégis eredeti ötletet és hasznos tippet ismerhet meg, káprázatos,színes fényképekben gyönyörködhet, világos útmutatók segítségével valósíthatja meg legmerészebb elképzeléseit. A könyv garantáltan kipróbált és jól bevált tanácsait követve szakszerűen tarthatja karban növényeit, s végre megtervezheti álmai kertjét.

Fitoland

Fitoland

Valamennyi áruházunkban nagykereskedelmi árakkal várjuk virágboltos, kertépítő. dekoratőr vásárlóinkat. Nagykereskedelmi részlegünk a Bp. XXII. Rókales u. 2-4. és a Flóra Hungária /Szigetszentmiklós/ virágcsarnokban várja, speciális árakkal, belföldi és külföldi viszonteladó kereskedő partnereit Termesztőknek jó minőségű félkész zöldnövények különleges választékát kínáljuk igen kedvező áron. Jelenlegi rendszeres romániai szállításaink mellett bármelyik közeli országba vállalunk növényeladást. Tizenöt éves beszállítói tapasztalatunk és termesztő hátterünk biztos alapot nyújt bármelyik áruházlánc professzionális kiszolgálására.

Kerítésmánia

Kerítésmánia

A megfelelő kapu és kerítés véd, díszít és emeli az ingatlan értékét. A webáruházban megvásárolható valamennyi kapu, kerítés, korlát, lábazati betonelem, kerítésrendszer, parkolásgátló, sportháló tartós, elegáns és biztonságos termékek. Böngésszen áruházunkban a nap 24 órájában, írja meg kérdéseit, lépjen kapcsolatba szakképzet kollégáinkkal. A vásárlást és a választást több száz kerítés kép, részletes termékleírások, a gyakori vásárlói kérdések közzététele, cikkek és információk és díjmentes szaktanácsadás segíti.

Könyvtündér

Könyvtündér

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van áruházunkkal kapcsolatban, kérjük, jelezze az alábbi elérhetőségeken: Könyvtündér Internetes Könyváruház Ügyfélszolgálat - elérhetőség a weboldalon.

Líra

Líra

A Líra Könyv Zrt. 1993-ban ala­kult meg az ál­la­mi könyv­ter­jesz­tés rom­ja­in lét­re­jött ál­la­mi vál­la­lat­ból. A kez­de­ti idősza­kot a szo­ci­a­lis­ta nagy­vál­la­la­tok és a könyv­szak­ma vál­sá­ga egya­ránt jel­le­mez­te. Sze­ren­csé­re egy év­vel ké­sőbb a szak­ma nagy­vál­la­la­tai kö­zül el­sőként hir­det­ték meg a cég pri­va­ti­zá­lá­sát. Több­for­du­lós el­já­rás ered­mé­nye­ként 1994-ben a rend­­szer­vál­tás­sal együtt ala­kult ki­adók kon­zor­ci­u­ma vá­sá­rol­ta meg a nagy­ke­res­ke­dés­ből és 16 min­ta­bolt­ból ál­ló há­ló­za­tot, amely ki­vá­sár­lá­sok után a Láng Ki­adó és Hold­ing irányí­tá­sa alá ke­rült. Meg­kez­dő­dött a bolt­há­ló­zat kor­sze­rűsí­té­se.

Szalay könyv

Szalay könyv

A Szalay Könyvkiadó immáron közel két évtizede dolgozik az Olvasók megelégedéséért. Legfőbb törekvésünk, hogy a család valamennyi tagjának tudjunk nívós és elérhető árú kiadványokat ajánlani. Gazdag és sokszínű, folyamatosan bővülő katalógusunkban gyermekkönyveket, foglalkoztatókat, albumokat, útikönyveket, oktatási segédanyagokat, kifestőket, irodalmi munkákat, tudományos ismeretterjesztő könyveket, illusztrált történelmi könyveket, nyelvi kiadványokat, szakácskönyveket, kulturális tematikájú kiadványokat egyaránt fellel az érdeklődő. Miként azt céges szlogenünk - Üdvözlet az Olvasónak! - is hirdeti, kiadónk számára a legfontosabb az Olvasó elégedettsége. Eme törekvés határozza meg munkánkat, és eme törekvés jegyében dolgozunk azon, hogy minél színvonalasabb és gazdagabb könyveket adhassunk az Olvasó kezébe.

Tuti menü