Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tápanyag webáruház képes leírás - Kertészeti webáruház.tlap.hu
részletek »

Tápanyag webáruház - Kertészeti webáruház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerteszetiwebaruhaz.tlap.hu » Tápanyag webáruház
Keresés
Találatok száma - 9 db
Budai kerti centrum

Budai kerti centrum

Gyors és biztonságos gyomirtó hatás - egyidejű hosszú távú tápanyag utánpótlással kombinálva. 250 m2-re elég. Gyökerestül kiirtja az összes tipikus, gyepen megjelenő gyomot. Ugyanakkor 2-3 hónapon keresztül táplálja a gyepet. Egyenletes méretű, pormentes granulátumok a könnyű kezelés és a kiegyensúlyozott hatás érdekében. A leveleken, és a talajon keresztül is hat.Tavaszi felhasználáskor a föld hőmérséklete érje el legalább a 10 °C-t! Kiszórás után 2 napig ne öntözzön, és ne használja szárazság idején!

Garri

Garri

Minden tápoldatban megtalálható a növény számára szükséges összes makro- és mikroelem. A mikroelemek kelátkötésben vannak, ami azt jelenti, hogy a talajban nem kötődik le, így a növény számára minden körülmény között felvehető állapotban maradnak. A különféle alapanyagokból magsasszintű technológiával készült desztillált vízzel hígítva állítjuk elő a megfelelő töménységet. A korszerű eljárás alkalmazásával nem tapasztalható kicsapódás a tápoldatokban. A flakonokban nem képződik kristályos anyag, ezért tápoldataink korlátlan ideig eltarthatóak. Az így készült folyékony műtrágyák formatervezett fél-, egy- és három literes műanyag flakonokban - különböző, a tápoldatokkal megegyező színű, garanciazárral ellátott, adagolós kupakokkal - gyártjuk.

Gazdabolt

Gazdabolt

A lemosó permetezés célja, hogy a gyümölcsfák törzsén, vázágain és a kéregrepedésekben megtelepedett baktériumos és gombás betegségek szaporító képleteit elpusztítsuk, és gyérítsük a kártevő rovarok pajzstetvek, levéltetvek, molyok, atkák áttelelő alakjait, és ezzel megelőzzük tavaszi fertőzésüket.

Ilex kert

Ilex kert

Tápoldatok: Azért, hogy zöld növényeink üde leveleikkel, szobai- és balkonnövényeink színpompás virágaikkal, leomló virágzuhatagukkal és kábító illataikkal elvarázsoljanak bennünket, adjuk meg nekik, amire vágynak! Hálájuk biztosan nem marad el! Különböző kiszerelésben, virágzó és zöld növényekhez, balkonnövényekhez, orchideákhoz, citrusfélékhez, kaktuszokhoz, és vaspótláshoz Táprudak: virágzó és zöld növényekhez, balkonnövényekhez, orchideákhoz.

Kertészek áruháza

Kertészek áruháza

Fő kertészeti növények a környéken a burgonya, sárgarépa, petrezselyem, saláta, karalábé, hónapos retek, de ez természetesen évenként is változó faj és fajta összetételt mutat. A Kft eredményes működésén felbuzdulva 2005-ben újabb üzletet nyitott először Kisteleken, majd 2006-ban Zákányszéken. Mindhárom bolt azóta is folyamatosan üzemel, de természetesen a kertészek, gazdák helyzetét a boltok is megérzik. A tulajdonosi körben kertész mérnök és növényvédelmi és tápanyag-gazdálkodási mérnök is van, valamint a szakmai munkát 2009 szeptemberétől a cégcsoportnál dolgozó Horinka Tamás szakmai vezető is segíti.

Kolibi kertészet

Kolibi kertészet

Alkalmazás: beállt gyepfelületek tápanyag-utánpótlására, a gyepfelület téli felkészítésére.A dózisok tájékoztató jellegűek! Kedvezőtlen viszonyok esetén (nagy meleg, rossz minőségű talaj) az adott típusokat, a megfelelő tartamhatás eléréséért, a magasabb dózisban kell alkalmazni!

Plant Alliance

Plant Alliance

A Megbízható kapcsolatot a három piacvezető cég, a Syngenta Flowers, a Geranium Endish és az Elsner PAC biztosítja. Bővülő kínálatot az általuk nyújtott széles terméksor jelenti. A Virágzó együttműködés lehetősége a Plant Alliance Hungary-val való közös munka. A Syngentánál történt átszervezés kapcsán közvetlenül jutunk hozzá az Önök által már jórészt ismert, teljes Syngenta Flowers szaporítóanyag szortimenthez, illetve a nyitás biztosította a lehetőséget más cégekkel való kapcsolat kiépítésére.

Viris

Viris

Kertészetünk nagy választékban kínál kültéri Bonsai előanyagokat és Bonsaiokat a műfaj kedvelőinek. Nagy Árpád Nemzeti Bonsaimester segítségével lelkes csapat tanulhatja meg nálunk a Bonsai alakítás, metszés, átültetés fortélyait. Nagy Árpád Nemzeti Bonsaimester személyes sgítséget nyújt, minden Bonsaival kapcsolatos kérdésben.A bonsainak is szüksége van tápanyag utánpótlásra. A növény csak a vizben oldott tápanyagokat képes felvenni. Erre a legalkalmasabb a speciális bonsai tápoldat. A növekedési időszakban kéthetente, /tavasztól - őszig/ a vegetációs időszakban /ősztől - tavaszig/ 4 - 6 hetente keverjük az öntözővizéhez a megfelelő mennyiséget.

Vitaflóra

Vitaflóra

Az erőteljes, egészséges növekedéshez minden növénynek tápanyagokra van szüksége. Az ültetőközegben található készletet a növények gyorsan elhasználják ezért pótolnunk kell a tápanyagokat. A szabadföldi növények táplálásáról is gondoskodnunk kell, mivel kerti tevékenységeink során megszakad a természetes körforgás. A levágott füvet, a lehullott lombot, a kikapált gyomokat összegyűjtjük, nem helyben bomlanak le, az elhordott tápanyagokat pótolnunk kell.

Tuti menü