Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vízkezelés webáruház képes leírás - Kertészeti webáruház.tlap.hu
részletek »

Vízkezelés webáruház - Kertészeti webáruház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kerteszetiwebaruhaz.tlap.hu » Vízkezelés webáruház
Keresés
Találatok száma - 9 db
Aquakert

Aquakert

Több féle vélemény létezik a mechanikai és biológiai szűrés szükségességéről. Az egyik szerint a szűrés felesleges, a megfelelő méretű kerti tóban a biológiai egyensúly önmagától is beáll. Ennek mond ellent a másik vélemény, mely szerint szűrés nélkül nincs szép kerti tó. Ez a két vélemény szöges ellentétben áll egymással, mégis mind a kettő igaz.

Fészek kert

Fészek kert

Egy medence rendszeres karbantartást és vegyszerezést igényel, legalább heti egyszer. A vízminőség romlását könnyebb megelőzni, mint egy elalgásodott medencét kitisztítani. A víz szabad klór tartalmának mindig 1 - 1,5 mg/l között kell lennie. Ha ennél kevesebb szabad klórt tartalmaz, könnyen megszűnhet a fertőtlenítés. A medence vizének ideális pH-értéke 7,2 - 7,6! Ha az érték túl magas a víz zavarossá válik és elalgásodik. A pH beállítást szabályozó szerekkel végezheti. Az algásodást vegyszerekkel lehet és kell megakadályozni. Ha a fertőtlenítők szintje jelentősen csökken, 12 óra elég arra, hogy a medence megteljen zöld algával. A használaton kívüli medencét mindig takarjuk le, hogy megóvjuk a szennyeződésektől. A víz felszínét és a medence alját rendszeresen kell tisztítani leszedőháló és medenceporszívó segítségével. Hetente, vagy kéthetente érdemes elvégezni a sokkoló klórozást a klórtartalmat 3-5 mg/l-re felemelni, ezzel csökken az algák megtelepedésének lehetősége.

Görög vízikertészet

Görög vízikertészet

Üdvözöljük a Görög Vízi kertészet honlapján, reméljük, tetszeni fog Önnek! Vállalkozásunk 1991 óta foglalkozik kerti és fürdőtavak építésével. Természetesen profilunk ettől színesebb, hiszen kezdetektől fogva kertek tervezése, építése, öntözőrendszerek telepítése és növénytermesztés is tevékenységeink közé tartozik. Bár székhelyünk Sopronban található, működési területünk az egész országot lefedi, sőt munkáink szép számmal találhatóak meg külföldön is. Referenciáink ma már 3 ország több mint 100 településén öregbítik vállalkozásunk jó hírnevét. Mindenkinek ismerős az az érzés, amikor a rekkenő nyári hőségben úgy véli, hogy menten meghal, és csakis azt mentheti meg az életét, ha azonnal megmártózhat egy medencében.

Kerti tavi növények

Kerti tavi növények

A Vízi növények részt vesznek a tóban felgyülemlő szerves hulladékok feldolgozásában, eközben oxigént bocsátanak ki. Ha kevés a növény a tóban és így a víz tisztulása akadályozott, akkor megjelennek pl.: az algák. Vízfelület 1/3-át érdemes beültetni növényekkel!Minimum 5 vízinövény köbméterenként! Mélyvízi zóna: 60-100 cm. Ezen mélységbe telepíthető a tündérrózsa tavirózsa. Sekélyvizi zóna: 30-50 cm. Állandó víztakarást igénylő növényeknek. Parti zóna: 0-30 cm. Nedves talajt igénylő növények számára.

Medencetechnika Kft

Medencetechnika Kft

Ki ne hallott volna a pH értékről, vagy aki kapcsolatba került uszodai vízzel, a klórtartalomról. Röviden, és mindezek előtt említést kell tenni a lerakódott vízkő eltávolításával járó kegyetlen munkáról. Ennek megelőzésére használjuk a vízkőkiválást megakadályozó szert, /Kalkstabil, vagy Calcinex / amit a medence feltöltésekor a víztömeghez arányosan egyszeri alkalommal kell használni. Az uszodai vízkezelés során arra törekszünk, hogy lehetőség szerint pH 7-es, azaz semleges érték közelében (pH 6,8-7,2 között) tartsuk a víz kémhatását. Az emberi bőr a savas verejték hatására pH 5,5 közeli értékű, tehát enyhén savas kémhatású. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy akkor miért törekszünk a semleges érték tartására, amikor egy magasabb pH értékű vízzel egyensúlyba kerülve jó a komfortérzet. A válasz az, hogy a szem, orr, száj nyálkahártyájának kémhatása pedig az enyhén lúgos tartományba tolódik el. Tehát a semleges kémhatású víz nem lesz irritáló hatású sem a bőrre, sem pedig a nyálkahártyára.

Rehau

Rehau

A REHAU kerttechnikai programja nagyszámú terméket kínál a hobbikertészek, valamint a szakemberek és kertészeti központok számára egyaránt. Kerti tömlőinket, szerelvényeinket és tartozékainkat vonzó minőség, sokrétűség és egyéni formatervezés jellemzi. A REHAU kerti tömlők Németországban készülnek.Kerti tömlőinket, szerelvényeinket és tartozékainkat vonzó minőség, sokrétűség és egyéni formatervezés jellemzi. A mobil öntözés számos variációja, illetve a tömlő szállításához és tárolásához használatos eszközök a könnyű mozdíthatóságot és a rendet biztosítják a kertben. Ajánlatunk kiemelkedő eleme a kerti tavakhoz ajánlott spirálerősítésű, átlátszatlan PVC tömlő.

Suni Kft

Suni Kft

A kert minden részletével foglalkozunk: Megtalálhatók a tóépítés szükséges kellékei teljes választékban, kész tómedrek éppúgy, mint az egyedi tervek kivitelezéséhez szükséges kellékek: tófólia, Hdpe fólia, Epdm fólia, homokszűrős vízforgató, szökőkút szivattyú és egyéb gépészet, kerti csobogók óriási választékban. Az esővíz hasznosítására többféle megoldást kínálunk. Választékunkban megtalálhatók a felszín feletti esővízgyűjtő tartályok és a felszín alá telepíthető változatok valamint ezek kiegészítői is. Minden termékünket bemutatjuk telephelyünkön, ahol kollégáink szakértő segítségére is számíthat, hogy kiválassza az Önnek megfelelő esővízgyűjtő tartályt.

Topkert

Topkert

A Vibi Kft. 1992-ben alalkult, teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás. A vállalatot magánszemélyek alapították azzal a céllal, hogy biztos alapokon nyugvó, a megrendelők legmagasabb minőségi igényeit kiszolgálni képes kereskedelmi céggé váljon, mely az ország teljes területén jelen van, továbbá a környező országok piacain is eredményeket ér el. Cégünk a megszerzett piaci pozíció megtartására, annak folyamatos növelésére, megrendelőinek még szélesebb körű kiszolgálására és a minőség még magasabb szintre történő emelésére törekszik. Feladatunknak tartjuk továbbá a megszerzett speciális szakmai tapasztalatok, ismeretek átadását, szaktudásunk folyamatos növelését, valamint az aktív részvételt a szakképzésben és továbbképzésben

Vízözön

Vízözön

Vállalkozásunk gondolata 1998-ban fogalmazódott meg, mivel hasonló helyzetben voltunk, mint most Ön. Családi házat építettünk és a kertünk megépítését megpróbáltuk magunk kivitelezni. Hamarosan rá kellett jönnünk, hogy ez nem is olyan egyszerű. ('ide-oda teszek egy-egy szórófejet, a fákat meg csak el kell ültetni'). A kert fejlődése közben került sor arra, hogy a különböző fák illetve szórófejek rossz helyre kerültek, ennek következtében nagyjából ismét azt a csatateret láttuk házunk körül, mint az építkezés menete alatt. Innen származott az ötlet, hogy segítsünk azoknak az embereknek, akik még, ha maguk is akarják kivitelezni az öntözést vagy a kertépítést, akkor is tudjanak kitől tanácsot, segítséget és biztatást kapni.

Tuti menü